Kivijalkakauppa

Palvelemme Kokkolan keskustassa verkkokauppaa laajemmalla valikoimalla käsityö- ja neuletarvikkeita sekä kaupalla on esillä myös sesongeittain vaihtuvaa inspiraatiota kaikkien iloksi. Halumme on auttaa jokaista kädentaitotasosta riippumatta ja mahdollistaa kaikille käsillä tekemisen ilo. 

Vuoden mittaan vaihtuvassa askarteluvalikoimassa huomioimme niin sesongit, trendit kuin vuotuiset juhlat. Parhaiten ajankohtaiset materiaalit askarteluun näet meidän somesta.


Palvelemme kaupalla Isokatu 11, Kokkola:

MA-PE 11-17

LA 11-14


Tervetuloa ihastelemaan, fiilistelemään & ostoksille!


LANGAT

Lankakavalikoima muodostuu pääosin luonnonkuiduista ja rakkaus pehmeisiin laadukkaisiin materiaaleihin korostuu lankahyllyillä. Uskomme hyvään miksiin pohjoismaisia ja eteläeuroopplaisia lankavalmistajia ja näin voimme tarjota kokonaisuutenaa rikkaamman värikattauksen lankoja.


NEULETARVIKKEET

Samoin kuin kaikessa muussakin tekemisessä välineillä on merkitystä. Valikoimassamme ovat laadukkaat tarvikkeet käsillätekemisen tueksi. 


OMPELUTARVIKKEET

Valikoimassamme on myöskin kattava kokonaisuus ompelutavikkeita: napit, nauhat, nepparit, kuminauhat, vetoketjut, ompelulangat, neulat käsin- kuin koneompeluun, rypytysnauhat, verhopainot sekä monenmoista muuta pientä ompelijoiden avuksi ja iloksi.


KIRJONTA

Kirjonnan ystäville meille on valikoimassa muliini- ja helmilangat sekä kattava valikoima perus kirjontakankaita. Tekemisen tueksi meillä on myös laaja valikoima erilaisia neuloja, kirjontakehyksiä sekä erilaisia apuvälineitä kirjojien avuksi.



DIY

Tarjoamme pysyvässä askarteluvalikoimassa materiaalit, jotka tukevat pehmeän puolen tekemistä huomoiden uudet trendit. Lisäksi valikoimassa on sesongeittain vaihtuvia erilaisia käsillätekemiseen liittyviä materiaaleja, joidenka kanssa seuraamme tiivisti uutuuksia sekä kuuntelemme asiakkaita herkällä korvalla.




Nopea toimitus
Lahjakortti
Kivijalkamyymälä
Ota yhteyttä
© Ihan Itse
Loading...